Scooter accu's online bestellen

De accu van een scooter is een slijtage onderdeel, deze is na verloop van tijd aan vervanging toe. In ons assortiment hebben wij diverse accu's en laders, onder andere van Nitro en Dynavolt.

Voordelig je nieuwe scooter gel accu kopen bij Retroscooteronderdelen.nl. Bijvoorbeeld de Dynavolt Gel MGS12-7A-BS welke gelijk is aan de DTX7A-BS / YTX7A-BS / 6MF6

Lees meer

Accu Dynavolt Gel DTX7A-BS/ YTX7A-BS (MGS12-7A-BS)
€22,27 Excl. btw
€26,95 Incl. btw

De Fulbat FTX7A-BS motoraccu heeft een spanning van 12V, een capaciteit(10H) van 6 Ah en een startcapaciteit van 90 A (CCA). De FTX7A-BS wordt afgevuld en geladen geleverd. De afmetingen zijn 150 mm lang, bij 87 mm breed en 93 mm hoog.

Lees meer

Accu Dynavolt DB9-BS

Lees meer

Accu Dynavolt DB9-BS
€26,46 Excl. btw
€32,02 Incl. btw

Hoge kwaliteit accu van Dynavolt DTX7L-BS (YTX7L-BS, NTX7L-BS, CTX7L-BS of GTX7L-BS) , zodat u weer veel start plezier heeft.

Lees meer

Accu Dynavolt DTX7L-BS (YTX7L-BS) (afgevuld)
€28,88 €22,43 Excl. btw
€27,14 Incl. btw

Hoge kwaliteit scooteraccu van Dynavolt, DTX9-BS met accuzuur en onderhoudsvrij! Goede kwaliteit en hoge startcapaciteit. Controleer voor dat u een nieuwe accu aanschaft of het type nummer van uw oude accu gelijk is aan de YTX9-BS of D...

Lees meer

Accu Dynavolt DTX9-BS (YTX9-BS)
€33,02 €22,74 Excl. btw
€27,52 Incl. btw

Hoge kwaliteitsaccu van Dynavolt, DTX4L-BS (YTX4L-BS) met accuzuur en onderhoudsvrij!

Lees meer

Accu Dynavolt DTX4L-BS ( YTX4L-BS/dtx4l bs)
€13,00 Excl. btw
€15,73 Incl. btw

Vervangings accu voor scooters en motoren dynavolt DTX7A-BS, of zoek je een voordeliger alternatief kies dan voor de MGS12-7A-BS

Lees meer

Accu Dynavolt DTX7A-BS (YTX7A-BS) (afgevuld)
€24,75 Excl. btw
€29,95 Incl. btw

Nieuwe accu voor je scooter

De accu van een scooter is een slijtage onderdeel, deze is na verloop van tijd aan vervanging toe. Zeker als het kouder wordt krijgt de accu het moeilijker om te starten, vaak is het mogelijk om deze nog te laden met een druppel lader. Mocht dit niet meer lukken wordt het tijd voor een nieuwe accu.

In ons assortiment hebben wij diverse accu's en laders, onder andere van Dynavolt, Fulbat. U kunt bij ons de juiste accu vinden voor een goede prijs. De accu en andere scooter onderdelen kunt u gemakkelijk via onze webshop online bestellen. 

De meest gebruikte riva, vx50 scooter accu en sym mio accu is de YTX7A-BS (DTX7A-BS, MSG12-7A-BS) een 4 takt scooter accu van 12v 6ah. Heb je een Piaggio 4t zip accu (tot 2018) nodig dan kies je voor de YTX9A-BS (DTX9A-BS). Een Piaggio zip jonger dan 2018 dan heb je een YTX7L-BS ((DTX7L-BS) nodig.

Omdat wij uit eigen voorraad leveren heeft u de bestelling vaak al de volgende dag in huis en kunt u weer lekker op weg. Voor vragen kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

De goede scooter accu

Een accu is de stroombron van een scooter of brommer voor alle elektrische functies. Van groot belang is dat de accu die u kiest de juiste capaciteit heeft om de scooter te kunnen starten. Daarnaast moet er rekening worden gehouden met enkele andere factoren:

  • Wat zijn de afmetingen waaraan de accu moet voldoen?
  • Moet de pluspool rechts of links? 
  • Wat is het minimale Amperage (Ah)? 
  • Wat is de minimale startkracht (CCA)? 
  • Meer informatie over de accu

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »