Wiellagers

Met het juiste gereedschap is het vervangen van het wiellager gemakkelijk zelf te doen, de kosten van het vervangen van het lager vallen reuze mee. Zoek in ons assortiment naar het juiste wiellager voor je scooter zodat je weer veilig op weg kunt.

Voorwiellager SKF 6201-2RSH

Lees meer

Voorwiellager SKF 6201-2RSH
€4,93 Excl. btw
€5,96 Incl. btw

Achteras lager GY6 6004-2RS

Lees meer

Achteras lager GY6 6004-2RS
€2,44 Excl. btw
€2,95 Incl. btw

Voorwiellager SKF 6201 15x35x11 2 RSH

Lees meer

Voorwiellager SKF 6202-2RSH
€6,98 Excl. btw
€8,45 Incl. btw

Voorwiellager 6201

Lees meer

Voorwiellager 6201
€2,88 Excl. btw
€3,49 Incl. btw

Wiellager van je scooter vervangen

Het is belangrijk voor je eigen veiligheid en je mede weggebruikers dat de wiellagers van je voertuig in orde zijn. Door een kapot lager kan je kan het zijn dat je niet meer goed kan sturen. in onze online shop zijn diverse lagers van voor rso, agm, btc, la souris en piaggio scooters uit voorraad leverbaar. De lager nummers staan er bij vermeld zodat je gemakkelijk de juiste keuze kunt maken, de kosten voor het vervangen van een wiellager vallen erg mee.

Wanneer je het lager gaat vervangen leg deze van te voren een paar uur in de vriezer zodat het wiellager een beetje krimpt en je hem makkelijker kan plaatsen. Niet al het gereedschap inhuis neem een kijkje in ons assortiment!

Wiellager scooter kopen

Als je lekker aan het sleutelen bent aan je scooter wil je natuurlijk veel meer vervangen dan het alleen wiellager. Misschien zijn net zo als het lager de scooterbanden ook wel aan vervanging toe. Naast een wiellager hebben wij nog veel meer accessoires en scooter onderdelen voor je in huis die je gelijk eenvoudig online mee kan bestellen. Bestel je voor 10:00, dan heb je de bestelling de volgende dag al inhuis!

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »