Betaalmethoden

IDeal U kunt bij ons betalen met Ideal, iDEAL is een betaalstandaard voor veilige en directe betalingen op internet. Het aanbieden van iDEAL in een webwinkel is rechtstreeks gekoppeld aan de systemen van deelnemende banken. Dit betekent dat met een aansluiting van deze betaalmethode in een webwinkel, alle internetbankierende gebruikers van ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers met iDEAL kunnen betalen. 

 

Paypal

 

 
Wij accepteren ook paypal in onze webwinkel, indien u een paypal rekening heeft kunt er ook voor kiezen om met paypal te betalen. Hier voor worden extra transactie kosten voor in rekening gebracht dit wordt berekend aan de hand van uw orderbedrag.

Afterpay

AfterPay voert voor Retroscooteronderdelen.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

 

Creditcard

 

 Vul je creditcardnummer, vervaldatum, CID/CVC-code (deze staat vaak op de achterkant van de creditcard) en eventueel een extra wachtwoord in. Wij versturen de gegevens naar de creditcardmaatschappij. Retourneer je (een deel van) je bestelling, dan wordt het tegoed binnen zes weken op je creditcard teruggestort.

 

Sofort

 

Met SOFORT is het online betalen eenvoudiger dan ooit! U gebruikt hiervoor gewoon uw vertrouwde gegevens van Internetbankieren. Deze methode is geheel veilig. Het betalingsproces vindt in real-time plaats, zodat uw bestelling - sneller dan bij een gewoonlijke bankoverschrijving - direct kan worden verwerkt.

 

KCB/CBC

 

 

Online betalingen voor klanten van de KCB/CBC bank

 

Bancontact

 

Bancontact is een bankbetaalmethode uit en voor België, waarmee uw klanten via hun eigen vertrouwde bankomgeving betalen. U kunt Bancontact zien als de iDEAL van België. Het is een erg populaire betaalmethode en dus zeer geschikt voor iedere ondernemer met klanten in België

 

Bankoverschrijving

 

U kunt er ook voor kiezen om bij ons vooraf te betalen via uw bank. Na de ontvangst van uw betaling wordt uw bestelling zo spoedig mogelijk verzonden.

U kunt de betaling overmaken naar:

Yreb b.v.

NL23RABO 0132636956

Vermeld uw ordernummer bij uw betaling!

 

 

   
   

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »