Blog

Moet ik E5 of E10 tanken?

  • Geplaatst op
  • Door RSO
Moet ik E5 of E10 tanken?

Bij de Nederlandse tankstations is voornamelijk E5 beschikbaar, maar zal vanaf oktober verplicht ook op meerdere pompen E10 worden aangeboden.  De E staat voor bio-ethanol, dit wordt gewonnen uit hernieuwbare bronnen. Het getal staat voor het percentage bio-ethanol wat is bij gemengd.   

Verder is bio-ethanol een wapen in de strijd tegen klimaatverandering. Met bio-ethanol kan de CO2-uitstoot van het wegverkeer worden verlaagd.

Accu voor Sym Mio

  • Geplaatst op
  • Door RSO
Accu voor Sym Mio

Ben je op zoek naar een nieuwe accu voor jouw Sym Mio scooter? Op Retroscooteronderdelen.nl vind je gegarandeerd de geschikte accu voor jouw Sym Mio. Bij het zoeken van de juiste accu is het belangrijk dat je weet aan welke afmetingen de accu moet voldoen, of de pluspool rechts of links moet en wat het minimale niveau van Ampère en minimale startkracht is. Ben je niet zeker? Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste accu voor jouw Sym Mio.

Accu scooter vervangen

  • Geplaatst op
  • Door RSO
Accu scooter vervangen

Na verloop van tijd moet de accu van jouw scooter vervangen worden. De accu is de stroombron van je scooter voor alle elektrische functies. Het is dus erg belangrijk dat je op tijd een nieuwe accu voor je scooter koopt, zodat deze vervangen kan worden. Gelukkig is Retroscooteronderdelen.nl de plek waar je alles voor jouw scooter vindt. Bekijk ons ruime assortiment online en bestel eenvoudig jouw favoriete onderdelen.

Scooter uitlaat vervangen

  • Geplaatst op
  • Door RSO
Scooter uitlaat vervangen

Heb je een scooter en moet de uitlaat vervangen worden? Bestel dan jouw nieuwe uitlaat op Retroscooteronderdelen.nl en wees verzekerd van een uitlaat van hoogwaardige kwaliteit die je tegen een scherpe prijs aanschaft. Veel onderdelen die je in ons assortiment vindt zijn universeel. Dus ook voor jouw scooter hebben wij de geschikte uitlaat!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »