Klantenservice Retroscooteronderdelen.nl

Bij Retroscooteronderdelen.nl streven wij naar een zo hoog mogelijke klanttevredenheid.  Mocht u vragen hebben over producten dan kunt u  deze aan ons stellen via het contact formulier of telefonisch contact op nemen.


Neem contact op
* Verplichte velden
Contactgegevens
  • Telefoon
    0102260435
  • +31625485040
    +31625485040
  • Adress
    Broekweg 131, 3131HD Vlaardingen
Veelgestelde vragen
1 Accu
2 Bandenspanning

De meest gebruikte bandenspanning je scooterbanden is voor de voorband 2,1 bar en voor de achterband tussen 2,4 en 2,9 bar, dit kan echter per scooter verschillen. Mocht  je het niet zeker weten kan je altijd in de handleiding van je scooter kijken.

Gebruik je de scooter voor bezorging of rijd je vaak met z'n tweeën, dan raden we je aan om iets meer lucht in de achterband te doen. 

 

Afhankelijk van het gebruik is het realistisch om elke maand de bandenspanning te controleren van uw scooter. Banden verliezen namelijk altijd een beetje beetje lucht, dat heeft meerdere factoren. Bijvoorbeeld de buiten tempratuur, heb net gereden met de scooter.

Wanneer je scooterband een te lage bandenspanning heeft kan dat gevolgen hebben voor je eigen veiligheid. Je scooter heeft een minder goede wegligging waardoor de kans op ongelukken groter is, verbruikt meer brandstof, verhoogde slijtage van de scooterband. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »